2011-08-13

En solig skärgårdsdag.

Vaknade tidigt den här sista lördagen på vår underbara skärgårds ö, jag gick till toaletten väldigt tidigt och på vägen tillbaka stannade jag och tittade ut över det stilla havet och bara njöt av tystnaden. Inte ens en fiskmås var igång och störde tystnade inte heller några båtar gled förbi utan det var bara tyst och stilla tills jag kom in i stugan till min kära prins som låg och snarkade. Jag låg vaken en stund men somnade snart om och drömde en massa konstiga drömmar.

Vädret har varit helt underbart även idag vi har avnjutit en sen frukost på vår altan med havet några meter ifrån oss. Eftersom det är lördag i dag så har många segelbåtar åkt förbi oss för att dra ut till havs. Det har varit plastbåtar och gamla fina träbåtar som glidit förbi oss med hissade segel. En for förbi oss med en spinnacker hissad som var alldeles klarröd. 

Måsart har lyst med sin frånvaro idag men han kanske kommer senare och tittar till oss. Även idag har vi varit på upptäcktsfärd och hoppat liksom gaseller på klipporna för att finna fina motiv att fotografera. Några av mina bilder syns här nedanför. Första bilden tog jag för att jag tyckte att pölen liknade ett hjärta.De andra bilderna behöver ingen presentation utan de får ni njuta av precis som jag gör. Och som sagt vad de är helt oredigerade.





2 kommentarer:

  1. Underbara bilder!
    Nu är det väl svårt att skiljas från ölivet!
    Ha det gott!
    Kraaam

    SvaraRadera
  2. Fina "konstnärliga" bilder.Härligt att höra att ni har det gott. Vad mycket skärgårdskraft du (ni) kommer att ha till höst och vinterrusket. Bara att plocka fram när rusket känns jobbigt.
    Kram !

    SvaraRadera