2011-08-01

Njutningsfullt som bara den.

En ny vecka har börjat det är måndag morgon och mitt huvud värker....INTE....helgen har varit bra. Jag har hunnit med en liten släkt träff med kusiner, sysslingar och pysslingar. Min syster Gunnel har fyllt år grattis syrran du är en evig tonåring. Jag har också varit hos min väninna och grillat samt druckit vin och sladdrat. Sett på film med mina fina grabbar, sonen, prinsen och hans son. Man kan sammanfatta det hela med att det varit en fin och trivsam helg. 

Tänk jag har bara haft en veckas semester och har hela tre veckor kvar. En av veckorna skall tillbringas på en ö i Göteborgs skärgård där jag också var förra sommaren vid två tillfällen. Det skall bli så skönt att åka ut med båten till den här ön och bo i en liten stuga på klipporna alldeles vid havet igen. Att bara gå utanför stugan och se på havet närsomhelst på dygnet. Att njuta av solnedgången och vågornas skvalp ja det är livet.  Jag längtar men hoppas att dagarna innan skall vara långa så jag har min fina karamell kvar att längta till. 

Nu skall jag återgå till mitt goa morgon kaffe och bara njuta av min ledighet.


2 kommentarer:

  1. Härligt!
    Ja, sug nu riktigt långsamt på karamellen alá Semester :)
    Avundas dig din havsvecka!
    Kraaam

    SvaraRadera
  2. Härligt..och snacka om tur med vädret..Just det!Tjejfest på Knarrholmen skulle det bli denna sommar ju;) Men,gissar att du hellre tar med din prins än oss tjötgummor;) Nästa sommar kanske...Ha de gott,fortsätt å njut,Kram!

    SvaraRadera