2011-08-12

Oj oj här ute i skärgården händer det grejer igår bevittnade vi när några icke svenskar gav sej ut i två hyrda roddbåtar. Båda båtarna roddes av personer som troligen inte hade rott förut, Visserligen hade fem personer av sex satt på sej varsin flytväst. Vi satt och iakttog dem i från vårt fönster i stugan när de drev med strömmen en bra bit i från land.

Det hela slutade med att de fick hjälp av en motorbåt att ta sej tillbaka till vår ö, men den sista biten kunde inte båten bogsera dem utan den enda som kunde ro något så när fick bogsera in den andra roddbåten till land I dag såg vi att de hade flyttat ifrån sin stuga, de hade väl fått nog eller kände sej bort gjorda. Eller så bestämde de sej för att sluta att roa oss andra här på ön. 

Annars har det varit väldigt lugnt och skönt här på ön och i dag så strålar solen ifrån en nästan molnfri himmel. Vår mås kompis Mozart kommer och tittar till oss då och då och kikar in till oss genom fönstret. Just nu gör vi inget mer än njuter av ett kallt gott vitt vin och löser korsord, lyssnar på radion, läser och bara njuter av allt runt omkring oss.






2 kommentarer:

  1. oj det var dramatik....ujjä...men härligt med er tillvaro tillsammans, mys på och fortsätt koppla av. Kärlek i massor önskar jag er så klart...
    men det klarar ni nog av UTAN mina önskningar...*ler*
    Skickar en varm kram till er bägge två/Gunnel L

    SvaraRadera
  2. Den roddturen måste ha roat något enormt!
    Kraaam

    SvaraRadera