2011-05-02

Vi håller tummarna för Sanna

Ja så har en ny vecka börjat igen och första dagen är snart slut eller i alla fall är det läggdags om man skall orka upp i morgon. Min dotter som är sjuk är fortfarande ganska svag i kroppen. Hon har på börjat en behandling med cortison tabletter och andra piller emot den reumatiska åkomma som reumatologerna på Sahlgrenska antar att hon har. De misstänker en reaktiv aktrit men är inte riktigt säkra eftersom de inte har hittat spår efter någon tidigare infektion i hennes kropp. 

Hon är fortfarande mycket trött och svag. Men hennes aptit har blivit bättre och de värsta svullnaderna har gått ned med hjälp av cortison tabletterna. Men fortfarande tillbringar hon den mesta tiden i sängen min stackars dotter, men tack o lov får hon vara hemma och slipper ligga inne på sjukhuset. Det kommer ta tid innan hennes kropp/muskler orkar igen men med hjälp av sjukgymnastik så skall det nog gå bra. Jag och hennes bror hjälper henne med det hon inte klarar av och det fungerar bra. 

Nu håller vi bara tummarna att det är rätt medicin som hon har fått och att hon snart skall kunna vara i farten och träffa sina kompisar och börja jobba igen. 

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna hårt, hårt för att medicinerna skall hjälpa Sanna..
    Varm kram Gunnel L

    SvaraRadera
  2. Här hålls många tummar. Krama om hela din lilla familj från mig.

    SvaraRadera